Inhoan sitä tunnetta, kun en keksi, minkälaisen kuvan ottaisin tai mitä piirtäisin. Se on kamalaa! Pää on ihan tyhjä ja paperi hohtaa valkoisen edessä, tai pullip-nukke makaa pöydällä hiukset sotkussa. Tai sitten puolivalmis piirustus odottaa piirtäjäänsä, eikä piirtäminen voisi vähempää kiinnostaa. Olisikohan jossain kauppa, josta voisi ostaa ideoita tai inspiraatiota? Itse pystyn helposti kuvittelemaan lähes huomaamattoman kaupan jossain kadunkulmassa, josta kyseisiä asioita voisi hankkia. Löytyisiköhän esimerkiksi Intiasta sellainen? Dubaista, se on iso ja varsin täysi kaupunki. Tai New York, siellä voisi olla sellainen kauppa josta voisi ostaa ideoita valokuvaamiseen. Unohtamatta tietenkään Indonesiaa, Meksikoa, Roomaa tai Tokiota. Vaihtoehtoja on useampi.

Mutta mitä inspiratio ja ideat mahtaisivat maksaa? Paljon, se on varmaa. Mutta kuinka paljon? 100 euroa? Vai 1000? Olisikohan 10 000 euroa liikaa? Ei ehkä kannata miettiä sitä, ennenkuin löytää Ideoita&Inspiraatiota- kaupan.

Itse ostaisin ideoita mielelläni. Tosin jos hintana olisi 10 000 euroa, ostokset saattaisivat jäädä (ja todennäköisesti jäisivätkin) tekemättä.

Ja ainahan on internetin ihmeellinen maailma ja Google kuvahaku, jos ideat loppuvat. :D

-Mio